experiència

Un gran equip al teu servei.


més de 20 anys d’experiència al seu servei.

Formem part de la teva empresa.

Ens avalen ja 25 anys d’experiència assessorant a petites i mitjanes empreses en les àrees de fiscalitat, comptabilitat i gestió laboral. Donem servei també a particulars  que necessiten assessorament fiscal i econòmic o financer.

El nostre valor afegit neix a partir d’un compromís amb la direcció o el titular de l’empresa per proveir-los de serveis de consultoria i gestió fonamentats en una solvència tècnica, però sobretot facilitant un recolzament directiu amb l’objectiu de consolidar i expansionar les seves  línies de negoci.

La necessitat cada cop més reconeguda per tothom de disposar d’equips humans compromesos amb l’empresa, fa que ens agradi  treballar no tants sols amb el directiu o titular del negoci sinó també col•laborar amb els seus comandaments entremitjos – caps d’àrea, comptables, recursos humans, etc  –  per tal d’implicar i contribuir amb  les seves aportacions a la gestió de l’empresa.

Compromís

Nunc in augue libero, eu interdum urna. Phasellus suscipit scelerisque urna.

Professionalitat

Aenean semper velit at sapien egestas molestie. Sed non tortor sit amet.

Atenció personalitzada

Donec aliquam, elit a ullamcorper ultricies, elit magna pulvinar velit.

Proactivitat

Integer a purus eget libero facilisis tempus vitae nec nulla, sit amet fringilla.

Nulla dapibus neque sit amet libero suscipit hendrerit. Donec rhoncus mollis suscipit. Mauris posuere turpis eu dui lobortis.
Xavier Arumí, administrador

Coneixem els sectors

Els nostres clients pertanyen a sectors econòmics diversos:

  • Comerç, Alimentació, Indústria de la Fusta, Joieria,
  • Publicitat, Instal•lacions, Construcció i Promoció
  • Immobiliària, Neteges, Transport, Serveis
  • Personals, Ramaderia

Davant la importància  creixent que està significant el mon dels serveis i la globalitzaciò dels mercats gràcies a les noves tecnologies de la comunicació volem destacar la creixent col•laboració que tenim amb clients dedicats a activitats  relacionades amb la informàtica, internet  i noves tecnologies.